PERSONVERNERKLÆRING
Denne personvernerklæringen gjelder for Verdihuset AS (www.verdihuset.no) og angir:
  • hvilke opplysninger som registreres om deg når du besøker nettsiden vår
  • hva vi bruker opplysningene til
  • hvilke rettigheter du har og
  • hvem du kan kontakte hvis det er noe du lurer på

Verdihuset AS er behandlingsansvarlig for persondata som registreres i nettbutikken, og kan kontaktes gjennom informasjon gitt i avsnitt Kontakt oss nedenfor.

Personvernerklæringen ble sist oppdatert 16.10.18.

Hva vi samler inn og hvorfor

Når du besøker vår nettbutikk samler vi inn opplysninger om deg. Det som automatisk samles inn blir beskrevet i avsnitt Informasjonskapsler (Cookies) nedenfor.

Kjøp i nettbutikken

For å kunne levere deg våre varer ved kjøp i nettbutikken, registrerer vi personopplysninger om deg. Dette gjelder både om du handler som gjest ("gjestebruker") eller som innlogget bruker i vår nettbutikk.
Personopplysninger som vi samler inn i forbindelse med kjøp, er:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-postadresse

Opplysningene samles inn med formål om å kunne gjennomføre salg av varer til deg.

Kundekonto

Hvis du velger å opprette en kundekonto, vil vi lagre de personopplysninger som du oppgir. Med kundekonto får du etter innlogging tilgang til "Min side."
Her vil du se dine lagrede personopplysninger, som du kan endre. Du får også tilgang til ordrehistorikk. En kundekonto gjør det enklere for deg å handle, da din kontaktinformasjon er utfylt i kassen etter innlogging.

Nyhetsbrev

Du har mulighet til å melde deg på vårt nyhetsbrev. Ved påmelding må du gi samtykke til at vi kan sende deg e-poster med blant annet tilbud, forslag til varer og annen relevant informasjon.
Du kan når som helst trekke ditt samtykke, gjennom å melde deg av vårt nyhetsbrev. Dette gjøres gjennom lenken i tilsendt nyhetsbrev, eller ved å sende en e-post til oss.

Sikker oppbevaring

Hos Verdihuset AS tar vi sikkerhet på alvor, og har derfor rutiner og kontroll slik at informasjon ikke skal komme på avveie.
Vi lagrer personopplysninger så lenge som nødvendig for å oppfylle våre forpliktelser til deg slik beskrevet i denne personvernerklæringen.

Informasjonskapsler (Cookies)

Informasjonskapsler eller «Cookies» er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Disse brukes vanligvis til å forbedre din brukeropplevelse og huske hvem du er, slik at du forblir innlogget. Formålet med informasjonskapsler er å gi nettsiden grunnleggende funksjonalitet som sesjonshåndtering, analyse, personalisering og markedsføring.

De fleste nettlesere aksepterer automatisk cookies. Du kan alltid velge å ikke akseptere en informasjonskapsel ved å endre datamaskinens innstillinger til å avvise “cookie” eller til at du må godkjenne en “cookie”, men dette kan begrense utvalget av funksjonene som er tilgjengelige. Innstillingen er å forstå som et samtykke dersom den er slik at brukeren uttrykker aksept for bruk av cookies. Dette gjelder også dersom nettleseren er forhåndsinnstilt for aksept.

Lagringstid av personopplysninger

Opplysningene lagres hos oss eller hos tredjeparter vi har avtale med så lenge du har aktivt kundeforhold eller så lenge opplysningen er relevante og vi har behov for opplysningene. Opplysninger holdes konfidensielt og vil ikke bli distribuert til øvrige tredjeparter utenfor det som er spesifisert i denne avtalen.

Vi benytter også forskjellige databehandlere som bidrar til å optimalisere nettbutikken på best mulig vis.

Tabellen nedenfor viser liste over informasjonskapsler vi benytter og hvilken informasjon som lagres.

Cookie NameCookie Description
FORM_KEY Stores randomly generated key used to prevent forged requests.
PHPSESSID Your session ID on the server.
GUEST-VIEW Allows guests to view and edit their orders.
PERSISTENT_SHOPPING_CART A link to information about your cart and viewing history, if you have asked for this.
STF Information on products you have emailed to friends.
STORE The store view or language you have selected.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indicates whether a customer allowed to use cookies.
MAGE-CACHE-SESSID Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
MAGE-CACHE-STORAGE Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
MAGE-CACHE-STORAGE-SECTION-INVALIDATION Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
MAGE-CACHE-TIMEOUT Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
SECTION-DATA-IDS Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
PRIVATE_CONTENT_VERSION Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
X-MAGENTO-VARY Facilitates caching of content on the server to make pages load faster.
MAGE-TRANSLATION-FILE-VERSION Facilitates translation of content to other languages.
MAGE-TRANSLATION-STORAGE Facilitates translation of content to other languages.

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har registrert om deg. Dersom opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at de skal rettes eller slettes. Sletting forutsetter at vi ikke er forpliktet til å oppbevare opplysningene i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har. Du kan be om at dine personopplysninger overføres fra oss. 

Har du opprettet en kundekonto, kan du selv endre dine personopplysninger ved å logge inn på min side. Eller så kan du kan sende oss en e-post. Du kan når som helst trekke tilbake samtykke du har gitt ved å kontakte oss. For nyhetsbrev kan samtykke trekkes gjennom link i e-post.

Dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen, har du rett til å klage til Datatilsynet.

Om du har spørsmål til oss angående personvernerklæringen, våre produkter eller annet, kan du kontakte oss gjennom informasjonen gitt nedenfor.

E-postadresse: [email protected]
Telefonnummer: 410 88 888
Postadresse: Nordbyveien 13, 1400 Ski